Etusivu
Sukusanomat
Kuvagalleria
Säännöt
Yhteystiedot
Palaute
A.J. Europaeuksen jälkeläisten yhdistys r.y.


Vuosikokous Porvoossa 6.10.2002

Porvoon matkalle lähdössä Timo ja Eila Äyräpää. Keskellä bussinkuljettajamme. Hallituksen kokous bussin takapenkillä. Paikalla mm. Jorma Rytkönen ja Kirsti Salminen. Riitta Smeds kiirehtii myös hallituksen kokoukseen. Sirkka Karasvirta ja Sylvi Rasilo Porvoon vanhankirkon pihalla. Porvoon kirkkoon tutustumassa mm. Tuula Vilppula (o.s. Montonen) ja Riitta Smeds.
Porvoon vanhaan kirkkoon tutustuminen. Porvon vanhan kirkon pihalla. Edessä Aino Takalan perhe. Pirkko Voipio ja Kirsti Salminen Samuel ja Elina Lehtonen sekä Sirkka Karasvirta. Taustalla Tuula Vilppula. Kaarina Hirvensalo ja Erkki Hirvensalo lounaspaikassa.
Sylvi ja Osmo Rasilo sekä Eila Äyräpää. Salaattipöydän antimia nauttimassa Kaarina Hirvensalo. Paula Rytkönen ja lapsenlapset. Edessä myös Tuula Vilppula lapsineen. Sisarukset Kari Rytkönen ja Liisi Klobut sekä serkukset Henrik Klobut ja Eelis Rytkönen Anita Lalander. Kameran kanssa Kaija Rasilo.
Paula Rytkönen sekä Elina ja Samuel Lehtonen Maija Lalander ja Pirkko Voipio yhdistyksen esimies Jorma Rytkönen Yhdistyksen sihteeri Liisi Klobut Elina Lehtonen muisteli AJ. Europaeuksen ja Sofia Wilhelmina Boijen rakkaustarinaa.
Elina Lehtonen Riitta Smeds, Anita Lalander ja Martin Smeds Borgå Gymnasiumin rehtori Folke Nyberg kertoi koulustaan. Eila Äyräpää, Kirsti Salminen ja Eero Hirvensalo. Krzysztof Klobut, Antti, Piritta ja Pirkko Voipio, Osmo ja Sylvi Rasilo
Borgå Gymnasiumin kirjastoon tutustuminen Borgå Gymnasiumin rehtori Folke Nyberg esitteli kirjaston aarteita Kirjaston museoon tutustumassa rehtori Folke Nybergin johdolla Kirsti Salminen, Tapio Takala ja Erkki Hirvensalo Jorma Rytkönen lahjoitti Borgå Gymnasiumin rehtorille Folke Nybergille A.J. Europaeuksen elämäkerran. Luovutusta seuraa mm. Tapio Takala.
Drägsbyn kartano Drägsbyn emäntä Anna Munck kertoi kartanon historiasta. Kuuntelijana mm. Ritva Hirvensalo. Pertti ja Timo Äyräpää esiäitinsä muotokuvan edessä.

 

© A.J.Europaeuksen jälkeläisten yhdistys r.y.