Etusivu
Sukusanomat
Kuvagalleria
Säännöt
Yhteystiedot
Palaute
A.J. Europaeuksen jälkeläisten yhdistys r.y.Kaikki mukaan Sukukirjat tietojen keruuseen!Yhdistys päätti viime vuosikokouksessaan aloittaa sukukirjan tekemisen. Tavoitteena on uuden sukukirjan julkiseminen yhdistyksen 70. vuotisjuhlavuonna 2018. Sukukirja jatkaa vuoden 1994 sukumatrikkelin pohjalta. Tärkein asia sukukirjan aikaansaamisessa on tietojen keruu, jossa jokaisen jäsenen panos on tärkeä! Tietojen keruu päättyy vuoden 2017 loppuun mennessä.

Tietojen keruu tapahtuu neljässä sukuhaarassa, A.J. Europaeuksen lasten mukaan. Kullekin sukuhaaralle on nimetty tiedon keruusta vastaava sukuhaarakoordinaattori seuraavasti:

 • Anders Theodor (Adde) Europaeuksen / Äyräpään jälkeläisten haara:
  Antti Voipio
  antti.voipio@iki.fi
  Steniuksentie 3 C 31, 00320 HELSINKI
  puhelin 040 547 3436

 • Natalia Rytkösen jälkeläisten haara:
  Liisi Klobut
  liklo@kolumbus.fi
  Kalasääksentie 3 E 50, 02620 ESPOO
  puhelin 050 301 8212

 • Thekla Valtavuon (ent. Rikström) jälkeläisten haara:
  Riitta Smeds
  riitta.smeds@aalto.fi
  Linnaistentie 70, 01640 VANTAA
  puhelin 050 514 8537

 • Alexandra Eleonora (Nora) Pöyhösen jälkeläisten haara:
  Matti Malkavaara
  matmalka@gmail.com
  Nivalantie 674, 86680 VATJUSJÄRVI
  puhelin 040 738 0589

Hallituksen sukukirjatiimi on laatinut tietojen keruuta varten perhelomakkeen, jonka voi täyttää joko käsin tai sähköisesti.

KÄSIN TÄYTETTÄVÄ PERHELOMAKE: paperisia perhelomakkeita voi kopioida Sukusanomien sivuilta tai tulostaa yhdistyksen kotisivulta www.europaeus.info. Alla on linkit tulostettaviin pdf-lomakkeisiin sukuhaaroittain. Lomake täytetään käsin tai kirjoituskoneella. Täytetyt lomakkeet lähetetään sukuhaarakoordinaattorille, jonka kontaksitiedot on annettu yllä ja esitäytetty lomakkeen loppuun.

SÄHKÖINEN PERHELOMAKE: perustat oman sähköisen perhelomakkeesi, kun avaat sen ensimmäisen kerran alla olevasta linkistä. Lomake aukeaa tietokoneen ruudulle. Voit keskeyttää lomakkeen täyttämisen ja jatkaa myöhemmin. Klikkaa lomakkeen lopussa 'SUBMIT', ja sen jälkeen 'edit your response'. Tämän jälkeen kopioi lomakkeesi sähköinen osoite sivun yläpalkin vasemmasta nurkasta ja tallenna osoite koneellesi (tai tallenna sivu suoraan kirjanmerkkeihin). Sitten voit sulkea lomakkeesi sivun yläpalkista ja poistua sivulta. Lomakkeesi sähköinen osoite pysyy samana, joten pääset täydentämään lomakettasi tallentamasi osoitteen kautta.

Henkilötietojen lisäksi sukukirjaan tulee myös perhevalokuvia, ei kuitenkaan matrikkelimaista henkilökuvitusta. Olisi hienoa, jos voisit lähettää koordinaattorille valokuvia omasta perheestäsi tai aiempien sukupolvien perheistä joko postitse tai skannattuina sähköpostitse. Muista liittää mukaan kuvien henkilöiden nimet, kuvausvuosi ja -paikka. Jos lähetät kuvia postitse, laita mukaan myös palautusosoite.

Perhelomakkeet:
Sähköisesti täytettänä perhelomake
Käsin täytettävät perhelomakkeet:
Anders Theodor (Adde) Europaeuksen sukuhaara
Natalia Rytkösen sukuhaara
Nora Pöyhösen sukuhaara
Thekla Valtavuon sukuhaara
 

© A.J.Europaeuksen jälkeläisten yhdistys r.y.